onsdag 11 juni 2008

Piratbyxor


eller pirattights rättare sagt. För det mesta brukar sömnaden av dessa flyta på men över de röda vilade någon sorts förbanelse för ingeting gick som det skulle! Ränderna passade inte fast jag var noga när jag klippte tyget, hoppsygn när jag sydde med tvillingnålen är bara två av "trevliga" störningar. Turligt nog sydde jag det andra paret utan några problem!
Äntligen har jag börjat sticka, ett lagom avancerat projekt, som jag kommer att visa här när (om ) det blir klart. Roligt är det men oj vad jag får ont i mina händer, novis som jag är spänner jag mig som sjutton ;-)

5 kommentarer:

Susanna sa...

Jobbigt när sömnaden bråkar men det blev ju fint iallafall!!! :) Kul att du börjat sticka, man vänjer sig snart och får mindre ont i händerna! Sticka är kul, men man måste ha tålamod, har hållit på med samma kofta i 2 månader nu och den är långt ifrån klar! Tur att man kan sy något emellan så att man känner att något blir klart!

LumLum sa...

Funderar också på att lära mig sticka. Ska se om jag kan ta tag i det projektet när vi är i stugan i sommar. :)

OttoPippi sa...

Snygga pirattajts!! :-) :-) En sån modell blir så tuff på!! Fina tyger också!

Sticka är jättekul!! Men tar en evinnerlig tid!!! Jag har två stickprojekt på gång som jag stickar på till- och från bussen till jobbet!!!

Ha en toppendag!
Kram!

Stora lilla j sa...

Superfina, och vilka snygga färger! Hoppas det är ok att jag länkar till din fina sida?

Retro Elephant sa...

Äsch! Tråkigt när det krånglar men slutresultatet blev ju bra! Hoppas det är okej att jag länkar till din sida :) Ha det fint