torsdag 17 april 2008

Korgar

Köpte det fina tyget från Spira som heter Trädgården.för att göra tavlor till köket (bor man i en lägenhet får man hänga trädgården på väggen:) Det blev en liten bit över så det blev en brödkorg. Tyvärr var inte huvudet med då jag höll på så den blev hmm enorm! Sydde även en nyckelkorg till hallen. Den får hänga på den fina kroken med det ännu finare namnet Mama:)

h

9 kommentarer:

Anne (anness) sa...

Så mycket snyggt du har sytt. Och tyget var urfint.

Kia sa...

oj så fiffigt med nyckelkorg. får man härma?
fin korg oxå, o tavlorna förstås....tyget ser underbart ut!

Gulligan sa...

Tack, tack
Kia: självklart för du härma..det är bara roligt

OttoPippi sa...

Jättefina korgar!!! Och blev den ena lite stor får du väl ha limpor där :-) :-). Tusen tack för byxtips på min blogg!!!

Susanna sa...

Snygga korgar. har precis tänkt jag ska sy sådana til syprylar att ha på väggen vid symaskinen. Men att ha nycklar och sånt i i hallen är ju otroligt fiffigt, jag tror jag ska härmas där jag också!

BONGI sa...

Så fint - och så smart med nyckelkorgen!! Vill härma jag med!! Ska bara skaffa de där extrakrokarna till hallen som varit på gång väldigt länge nu...

á Yeliqa sa...

Jättefina korgar. Jag är faktiskt själv på G att sy korgar, jag har bara inte kommit till skott ännu :) Hade bla spånat på korgar till badrummet, syrummet och barnens rum

Gulligan sa...

Tusen tack för alla fina kommentarer:)

Noa04 sa...

Jätteläcker och så vårfräsch! Själv håller jag på med att konstruera en del olika förvaringskorgar för tllfälle. Men har inte haft idé om nyckelkorg, kanske skall jag fixa en sådan. Mannen i familjen gillar inte nyckelskåpet!:-)