fredag 4 april 2008

En vårjacka


har länge stått på min sylista. Nu är den klar. Jackan har det fina hjärtetyget på utsidan och brun fleece som foder. Blev så fin på. Ärmarna var dock lite för långa men det var bara att vika upp!
.

23 kommentarer:

OttoPippi sa...

Nämen! Vad alla har börjat sy vårjackor!!! Guuud så fin den blev!!! Var har du hittat mönstret? Gillar det och tyget skarpt! Är det svårt att sy jackor...? Måste nog öva på det där med foder tror jag.... :) :)

Gulligan sa...

Tack, tack! Mönstret är från ottobre, kommer inte ihåg vilket nr men kan kolla upp det senare. det var inte svårt att sy, jag sydde två likadana jackor, en i foder och en i yttertyget och sedan vändsydde ihop..hoppas du förstår. jag är dålig på att förklara..

vacker i brunt sa...

underbar jacka....en sån skulle jag vilja ha till lilebror men undrar om jag törs mig på det......din var i allafall superfin!!!!!!!!

GoSi sa...

Håller med, den blev superfin! Lustigt att våra vårjackor blev upplagda på samma dag:) Jag trodde det skulle vara svårare att sy jackor, men det var ju riktigt skojsigt!

Inredningsgalen sa...

Villket fint tyg du har hittat! Skall faktiskt ge mig på att sy dagisväskan i helgen, fast det kommer användas som en strand/träningsväska, då man inga dagis barn har!!
Kul att du gillade halsbanden. För ett halsband med kedja tar jag 150:-, vill man har två namnbrickor blir det 200:- och för tre 230:-.
Ha en trevlig helg!

Anne (anness) sa...

Vilken otroligt snygg jacka du har gjort! Fint tyg med! Önskar dig en trevlig helg!

rino sa...

snygg, vårjackor kan man inte göra för många av!

LumLum sa...

Jättesnygg. Det där med jacka har jag inte vågat mig på än. Förutom fleecejacka då, men fleece är ju så enkelt att sy i.

kokos flanell sa...

finfin jacka, och tyget känner jag igen. hittade själv en rulle likadant tyg för ett tag sedan.

Gulligan sa...

Tack för era fina kommentarer!
Gosi:det var väl dags för vårjackor för vår del då:) tyckte också att det var roligt och mycket enklare än jag förväntat mig!
Inredningsgalen: Vad kul! den modellen går att använda till mycket!
Kokos flanell: en rulle!! lyckliga dig! Jag har en liten bit kvar...

e.ko sa...

snygg!duktig du!

Gulligan sa...

Tack, det värmer:)

BONGI sa...

Åååååhhh så fin! Jag har också ett hjärttyg som jag funderar på att göra vårjacka av - nu blev jag riktigt inspirerad till att sätta igång!

Naíma´s sa...

Kan bara hålla med alla andra. Grymt snygg.

OttoPippi sa...

Visst får man för sig att just jackor skulle vara så himla svårt att sy... Men jag tror att jag förstår hur du menar att man gör! Vore kul att utmana sig själv och prova på här framöver!!

Inredningsgalen sa...

Hej!
Följde ditt exempel och gjorde väskan 45 gånger 45. Är super nöjd med den!!!

kilje sa...

Toppen snygg!

Gulligan sa...

Tack snälla ni för alla fina kommentarer!!!

á Yeliqa sa...

Jättefin vårjacka. Tack för påminnelsen, jag måste nog ta och sätta fart själv om jag ska hinna klart tre jackor innan sommarne är här

Lucia sa...

Får hålla med alla ovan, jättefin jacka, måste verkligen sätta mig ner och sy en till min son. Du inspirerade mig.

Anna sa...

Tack så mycket! =) Ja visst är tyget sött. Hittade lite som var kvar men har inte bestämt vad jag ska göra av det. Är inte så jätteduktig på att sy...
Du däremot verkar ju riktigr "haj" på det! Vad kul!
Håller precis på att försöka sy en så´n där väska som du sytt i massor. =) De verkar ju relativt enkla....
Kram Anna

PiraPäron sa...

Vilket fin jacka och vilket toppentyg. Älskar verkligen brunt i alla dess former. Din vårjacka blev mkt bättre i halsen än min måste jag säga. Får nog ta och sy en till efter ett liknande mönster som dit!

roYal me sa...

Jättefin!