måndag 25 februari 2008

VäskorBehövde en lite större väska så det blev en dagiskasse fast 10 cm djupare (översta bilden) så den "sväljer" mycket. Älskar det tyget som är en gammal gardin. Passade även på att testa nya namlappar: de blev röda med vit text och det står Gulligan på (det är så vi kallar vår dotter). Är nöjd med lapparna fast det känns lite motigt att byta. Jag har ju varit MeraStyle så länge :) så jag tror jag har de kvar Framöver kommer jag nog att blanda. Nedersta kassen är en beställning och den fick prydas av den "gamla" namlappen.

10 kommentarer:

Hello sa...

Den röda är ju bara sååå läcker! Vilket härligt tyg!

LumLum sa...

Snygga väskor. Hade också tänkt ge mig på att sy en sådan någon gång.

Har länkat till dig från min blogg, hoppas det är ok?

Lucia sa...

Supersnygga väskor och jag gillar dina nya namn lappar de syns mera och lyser och det är aldrig fel i min mening. Måste nog test att sy en dagis kasse oxå även om min son inte går på dagis.

GoSi sa...

Ja, dom är praktiska dom där dagisväskorna! Två härliga väskor med läckert tyg på båda...men min favorit är nog den översta! Det står Gulligan på dina nya namnlappar nu då eller?

Ceci sa...

Känns som jag är den enda i världen som inte har sytt någon dagisväska ännu =) Vet inte riktigt vad jag skall använda den till tyvärr! Tybet var verkligen snyggt!

Gulligan sa...

Tack för alla kommentarer..
Lumlum: självklart är det ok ..jag länkar till dig också..

Lucia: håller med det är aldrig fel att lapparna syns :)tycker absolut att du ska sy en dagiskasse..

Gosi: Ja det står gulligan på lapparna..är riktigt nöjd med dem

barnsligtretro.bloggsida.se sa...

snygga väskor! båda två är urläckra, gillar verkligen tyget på den översta. Den nya namnlappen var oxå fin!

e.ko sa...

hej hej!
gillar starkt den där väskmodellen:)
hur snygg som helst...
vill oxå:)

Jes sa...

Vilka fina tyger du använt till väskorna de är superfina.

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖